Despre noi

Biscuiți pe gustul tău!
Biscuiți pe gustul tău!

Povestea RO STAR

Rostar_Iunie_037
ISTORIA ÎNCEPE ÎN 1996

Gustul și calitatea excepțională a tuturor produselor RO STAR începe cu tradiția și merge până la rafinarea celor mai bune rețete de biscuiți și a altor produse similare. Și, deși ne place să încercăm noi combinații de arome delicioase, tot ceea ce facem este înrădăcinat în tehnicile simple, verificate și confirmate de milioane de consumatori.

Bucățele de rai dulci, coapte și fragede.

Rădăcinile noastre sunt autentice, iar inimile noastre sunt întotdeauna cu produsele noastre făcându-vă ziua mai dulce sau mai hranitoare.

Halil Bulut

Director General

Biscuiți pe gustrul tău!

Calitate mai presus de toate!

RoStar SA este prezentă pe piața din România începând cu anul 1996 intrând pe piață cu o gamă de 7 sortimente pe două linii de producție și capacitatea de 40 de tone/zi. Ulterior compania a investit în instalarea unei noi linii de fabricaţie ajungând în prezent la o capacitate de productie de 50 de tone/zi si un numar de peste 250 de angajati, dezvoltând peste 80 de produse dintre care cele mai cunoscute sunt Petit Beurre, Picnic, Maia, Coconitos, Fox și Bigfox.

Biscuiți pe gustul tău!

Calitatea RO STAR

Rostar_Iunie_061

Obiectivul major al politicii de management al calității este acela de a satisface cerințele clientului prin oferirea de produse și servicii de calitate, la un preț convenabil, care să fie în conformitate cu reglementările în vigoare, cu normele de securitate și de mediu.

Societatea Rostar SA a adoptat un model de Sistem de Management al Calității conform cerințelor standardelor în vigoare SR EN ISO 9001:2015, FSSC si IFS documentat prin Manualul Calității și care acoperă activitățile din organizație.

Între principiile politicii noastre de calitate se enumeră: orientarea spre client, implicarea directă a personalului, abordarea bazată pe proces, creșterea prestigiului firmei, îmbunătățirea continuă a proceselor, produselor, precum și a sistemului de management al calității. De asemenea, menținerea unui nivel de instruire continuă în rândul întregului personal reprezintă un aspect important în desfășurarea optimă a activității noastre.

Certificate de Calitate

Obiectivul principal al companiei constă în realizarea produselor de calitate, sigure şi accesibile, care să conducă la satisfacerea tuturor clientilor.

Certificat FSSC 22000

CERTIFICAT FSSC 22000

Certificat IFS

CERTIFICAT IFS

Certificat ISO 9001_Page_1

CERTIFICAT ISO 9001: 2015

Certificat ISO 9001_Page_2

CERTIFICAT ISO 9001: 2015

Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.